Snel, zorgvuldig en betrouwbaar
Transport

Fa. van der Wal Transport

Transport voeren we bij Fa. van der Wal snel, zorgvuldig en betrouwbaar uit. We hebben een modern wagenpark en vakbekwame chauffeurs. In combinatie met onze afdeling planning kunnen wij zo flexibel en snel inspelen op uw transportvragen voor binnen- en buitenland. Naast de producten die wij zelf leveren, zoals fourageproducten, prefab betonproducten en diverse meststoffen, kunnen wij ook het vervoer van machines, bollenkisten, aardappelen, uien en wortelen verzorgen. Wij kunnen uw producten zowel nationaal als internationaal vervoeren.

De chauffeurs van Fa. van der Wal zijn betrokken, vakbekwaam en allround. Uiteraard beschikken ze over de juiste (na-)scholing en opleidingen om aan de huidige kwaliteitseisen te voldoen. Fa. van der Wal is bovendien GMP+ gecertificeerd, Secure Feed-deelnemer en erkend leverancier voor de zuivelindustrie. Neem gerust contact op voor uw transportvraag.

Transport van o.a.

Algemene voorwaarden

Alle nationale transporten door Fa. van der Wal voldoen aan de basis van de Algemene Vervoerscondities (AVC). Deze voorwaarden worden bij vrijwel alle wegvervoerovereenkomsten van Nederlandse vervoerders toegepast. Bij grensoverschrijdend vervoer werken wij op basis van de bepalingen van het CMR-verdrag.