Beton > Putten
Beton putten

Betonputten

Om grote hoeveelheden (hemel)water af te voeren, zijn betonputten of zandvangputten in combinatie met onze (verholen) goten een perfecte oplossing. Ons aanbod goten sluit perfect aan op de putten. Bij Fa. van der Wal zijn diverse varianten  en maten leverbaar en met ons eigen transportbedrijf leveren wij uw producten franco in Noord- en Midden-Nederland.. Klik hier voor de productspecificaties.


Ronde betonputten zijn, door hun vorm, sterker dan vergelijkbare vierkante betonputten. Bij ronde putten worden de zijdelings krachten namelijk over een veel groter oppervlakte verdeeld en vloeien ze daarnaast eenvoudig weg in de omliggende grond.


Doorvoeren in ronde betonputten

Wij kunnen de doorvoeren voor pvc of hdpe (tyleen) in de wand leveren. In overleg is elke hoogte mogelijk dus geef bij ons aan welke hoogte u nodig heeft. Nadat de betonput is uitgehard, brengen we de rubberconnectoren voor de doorvoeren aan. De betonputten met juiste doorvoeren kunnen wij snel leveren uit onze voorraad.


Afdekplaat

Ronde betonputten leveren wij met een vlakke afdekplaat. Deze plaat is voorzien van een mangat. De grootte en locatie van dit gat is, indien gewenst, aan te passen. 


Putten van 2.000 tot een veelvoud van 20.000 liter beschikbaar

Betonputten van Fa. van der Wal zijn leverbaar met een netto inhoud van 2.000 tot 20.000 liter. En wanneer u de grootste versies aan de onderkant met elkaar verbindt (door een principe van communicerende vaten) is zelfs een veelvoud van die 20.000 liter mogelijk.