Fa. van der Wal Transport Creil B.V.

Historie

In de begin jaren van Fa. van der Wal lag de nadruk op de handel in fourageproducten waarna deze door derden werden getransporteerd.

Door de zeer snel toenemende klantenkring met hun wisselende wensen en verzoeken om flexibiliteit is in 2010 een eigen vrachtauto en trailer met zeilen aangeschaft. Een deel van het verkochte handelswaar werd zelf afgeleverd bij de klanten.

Met ProfytoDSD (voorheen Profyto) werd een overeenkomst gesloten voor het opslaan en vervoeren van meststoffen naar hun kunstmestafnemers. Deze samenwerking is er nog steeds en het werkgebied wordt steeds groter.

In de loop van de jaren bleef na de vraag naar onze producten toe, werd het aanbod uitgebreid met betonproducten, groeide de klantenkring nog verder en nam de omvang van het werkgebied enorm toe.

Vanuit diverse sectoren kwam er steeds meer vraag naar betonproducten, wat in combinatie met fourageproducten zeer goed te combineren is. Er is dan ook handig op ingespeeld met de uitbreiding van de handel in betonproducten.

Dit bleek een goede zet, maar vroeg wel veel meer inspanning en flexibiliteit van de planning om alles tijdig te (laten) vervoeren.

De handelsgeest en daarbij komende wil om onafhankelijk(er) van derden te zijn, te willen en kunnen groeien en in te kunnen spelen op de regelgeving leidde tot een nieuwe uitbreiding van het wagenpark.

In 2015 is de 5e vrachtauto aangekocht, waarmee het huidige wagenpark bestaat uit:

  • 1 bakwagen
  • 4 trekkende eenheden
  • 2 stenentrailers met verrijdbare 24 tons kraan
  • 2 tautliners
  • 1 open vlakke oplegger
  • 1 open semi-dieplader
  • 1 manitou kooi-aap

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0527 274800 of mail planning@favanderwal.nl.

Fa. van der Wal Transport Creil B.V. uw partner op de weg van A naar B en terug.

Voor (bijna) ieder transportvraagstuk een oplossing.