(Stal) strooisels van Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V.

Assortiment stalstrooisels

Een goede gezondheid van uw graas- en staldieren begint met het juiste voerrantsoen en de huisvesting en daarbij passende stalstrooisels/bodembedekking.

Met een ruim aanbod aan strooisels heeft Fa. van der Wal ook voor uw ligboxenstal, paardenbox, varkens-, geitenstal of pluimveeschuren de geschikte bodembedekking.

Of u nu op zoek bent naar tarwestro of gerstestro of toch liever zaagsel, houtkrullen of koolzaadstro gebruikt wij leveren vlot en in heel Nederland.

Ontevreden?

Mocht het product naar uw mening niet de juiste kwaliteit hebben die u had verwacht? Neem contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs om dit met u vast te stellen. Product niet goed? Wij lossen dit samen met u op. Wij regelen dat er een juist product voor terug komt. Zo eenvoudig is dat. Wij gaan voor tevreden klanten!

Bestellen of vragen?

Bel Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V.

0527 274800

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze veevoeders te waarborgen is Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V. aangesloten bij GMP+ Feed Safety Assurance. Ook zijn wij volwaardig deelnemer van SecureFeed en aangesloten bij de Hisfa. Daarmee en daarnaast voldoen wij aan de gestelde kwalificaties door de deelnemende zuivelondernemingen van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) op het gebied van certificering en productaansprakelijkheid.Naast het waarborgen van de kwaliteit van onze producten bestaat ons team uit servicegerichte, vakbekwame en ervaren medewerkers om de kwaliteit te blijven waarborgen. Ook worden er eisen aan onze toeleverancier en transporteurs gesteld om zo bij te (blijven) dragen aan een veilige voedselketen.

Contact

Gevonden wat u zocht? Wij zijn zowel telefonisch als via de mail goed te bereiken.

U heeft niet gevonden wat u zocht of wilt graag wat meer info? Neem ook dan gerust contact met ons op en wellicht komen we samen tot een passende oplossing.

Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van fourage, meststoffen, betonproducten en/of transport? Check onze site of neem vrijblijvend contact met ons op via 0527 274800 of mail verkoop@favanderwal.nl.

Voor betrouwbaar en vakkundige advies en snelle levering bent u bij Fa. van der Wal Creil B.V. aan het juiste adres.