Stro van Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V.

Voerstro, strooiselstro en dekstro

Stro is een natuurproduct en leveren wij onverwerkt maar ook gehakseld of gemalen (als strooisels). Afhankelijk van het soort stro en van de kwaliteit wordt stro gebruikt als strooistro in de stal/box, dekstro voor bijvoorbeeld bollenvelden en als voerstro voor uw vee.

In en verkoop van stro

De prijs van stro is afhankelijk van de hoeveelheid, het soort stro en moment van aankoop.

Vanuit de Noord-Oostpolder en Frankrijk leveren wij veel stro als stalstrooisel en daarnaast leveren wij ook veel stro bij bollenboeren voor het afdekken van de bollenbedden. Maar ook in voerstro voor in het rantsoen van uw jongvee, droogstandkoeien, melkkoeien, geiten etc. kunnen wij voorzien.

Daarnaast wordt ook steeds meer stro geleverd aan de tuinbouw, voor de teelt van aardbeien, wortelen en tulpen.

Stro wat door ons verhandeld worden kopen wij grotendeels van akkerbouwers uit Nederland en Frankrijk waarna deze verhandelt wordt aan eindverbruiker of wederverkopers.

Wanneer stro af land wordt aangekocht dan wordt het loonwerk overgelaten aan gerenommeerde loonwerkers en wordt balen transport door ons verricht.

Tarwestro, gerstestro, koolzaadstro en Spaansstro leveren wij jaarrond.

Transport van stro

Het transport van de verhandelde stro balen verrichten wij grotendeels zelf. Tijdens de oogst kan het zijn dat de loonwerker hiervoor ingezet wordt of haalt de klant de balen zelf af.

U heeft zelf balen stro gekocht, verkocht of gewonnen maar nog op zoek naar het transport daarvan, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer stro af land wordt aangekocht dan wordt het loonwerk overgelaten aan gerenommeerde loonwerkers en wordt balen transport door ons verricht.

Jaarrond leveren wij stro in balen als voedermiddel, strooisel of als afdekstro.

Bestellen of vragen?

Bel Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V.

0527 274800
Om de kwaliteit van onze veevoeders te waarborgen is Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V. aangesloten bij GMP+ Feed Safety Assurance. Ook zijn wij volwaardig deelnemer van SecureFeed en aangesloten bij de Hisfa. Daarmee en daarnaast voldoen wij aan de gestelde kwalificaties door de deelnemende zuivelondernemingen van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) op het gebied van certificering en productaansprakelijkheid.

Naast het waarborgen van de kwaliteit van onze producten bestaat ons team uit servicegerichte, vakbekwame en ervaren medewerkers om de kwaliteit te blijven waarborgen. Ook worden er eisen aan onze toeleverancier en transporteurs gesteld om zo bij te (blijven) dragen aan een veilige voedselketen.

Met eigen allround chauffeurs wordt 90% van onze verkochte producten door Fa. van der Wal zelf vervoerd en met zorg bij u afgeleverd.

Naast vervoer in eigen beheer verrichten wij ook vele uiteenlopende transporten voor anderen, van en naar zowel Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Naast een gedegen wagenpark zijn alle medewerkers betrokken, servicegericht, ervaren, vakbekwaam en ze beschikken over de juiste (na-)scholing en opleiding om aan de huidige kwaliteitseisen te voldoen. Tevens zijn wij GMP+ gecertificeerd, Secure Feed deelnemer en erkend leverancier voor de zuivelindustrie.

Wanneer transport uitbesteedt wordt dan worden er passende eisen gesteld aan deze transporteurs. 

Fa. van der Wal Creil B.V. is een groeiend familie bedrijf waar directe, open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staat.

Contact

Gevonden wat u zocht? Wij zijn zowel telefonisch als via de mail goed te bereiken.

U heeft niet gevonden wat u zocht of wilt graag wat meer info? Neem ook dan gerust contact met ons op en wellicht komen we samen tot een passende oplossing.

Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van fourage, meststoffen, betonproducten en/of transport? Check onze site of neem vrijblijvend contact met ons op via 0527 274800 of mail verkoop@favanderwal.nl.

Voor flexibel, betrouwbaar en vakkundige info en producten bent u bij Fa. van der Wal Creil B.V. aan het juiste adres.