Ruwvoeders van Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V.

Assortiment ruwvoeders

Een groot deel van het rantsoen voor uw vee bestaat uit ruwvoer. Wij leveren kwalitatief goed ruwvoer voor jongvee, (melk)koeien, geiten, schapen en paarden. Daarnaast bieden wij passende voeders voor de structuurbehoefte, waaronder luzernebalen, koolzaadstro, tarwestro en gerstestro.
Voor info, prijzen en beschikbaarheid van de door ons te leveren ruwvoeders kunt u contact met ons opnemen.

Bestellen of vragen?

Bel Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V.

0527 274800
Om de kwaliteit van onze veevoeders te waarborgen is Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V. aangesloten bij GMP+ Feed Safety Assurance. Ook zijn wij volwaardig deelnemer van SecureFeed en aangesloten bij de Hisfa. Daarmee en daarnaast voldoen wij aan de gestelde kwalificaties door de deelnemende zuivelondernemingen van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) op het gebied van certificering en productaansprakelijkheid.

Naast het waarborgen van de kwaliteit van onze producten bestaat ons team uit servicegerichte, vakbekwame en ervaren medewerkers om de kwaliteit te blijven waarborgen. Ook worden er eisen aan onze toeleverancier en transporteurs gesteld om zo bij te (blijven) dragen aan een veilige voedselketen.

Met eigen allround chauffeurs wordt 90% van onze verkochte producten door Fa. van der Wal zelf vervoerd en met zorg bij u afgeleverd.
Naast vervoer in eigen beheer verrichten wij ook vele uiteenlopende transporten voor anderen, van en naar zowel Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Naast een gedegen wagenpark zijn alle medewerkers betrokken, servicegericht, ervaren, vakbekwaam en ze beschikken over de juiste (na-)scholing en opleiding om aan de huidige kwaliteitseisen te voldoen. Tevens zijn wij GMP+ gecertificeerd, Secure Feed deelnemer en erkend leverancier voor de zuivelindustrie.

Wanneer transport uitbesteedt wordt dan worden er passende eisen gesteld aan deze transporteurs. 

Fa. van der Wal Creil B.V. is een groeiend familie bedrijf waar directe, open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staat.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie, het opvragen van een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen op telefoonnummer 0527 – 274800 of door een bericht te sturen naar verkoop@fa-vanderwal.nl.

Fa. van der Wal heeft voor (bijna) ieder vraagstuk  – al dan niet tijdelijk – een oplossing!