Fourageproducten van Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V.

Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel dieren, zoveel manieren

Met ruim 20 jaar ervaring in de aankoop en verkoop van stro, hooi, kuilgras, maïs, kunstmest, stalstrooisels en overige fourageproducten heeft Fa. van der Wal alle kennis in huis om het door u gewenste product te leveren. Het gehele jaar door leveren wij aan zowel melkvee-, geiten- en varkenshouderijen. Ook bij akkerbouwers, de tuinbouw, pensionstallen, maneges, opfokbedrijven, particulieren en aan veemarkten leveren wij ruwvoer, (stal)strooisels, kunstmest en gerelateerde (beton) producten zoals betonplaten, keer-, silowanden en landbouwfolie.

logos gmp, securefeed, bio
Hooi frame
Stro fourage
Ruwvoer fourage

Bestellen of vragen?

Bel Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V.

0527 274800

ACTIES

Acties Fourage en Kunstmest

Naast ons standaard assortiment hebben wij doorlopend diverse aanbiedingen op het gebied van Fourage en Kunstmest. Dit kunnen partijen kuilbalen zijn, maar ook stro, hooi, maïs, kunstmest en seizoensgebonden producten worden hier aangeboden.

Vind al onze fourage en kunstmest aanbiedingen
op onze pagina actueel

koe

Om de kwaliteit van onze veevoeders te waarborgen is Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V. aangesloten bij GMP+ Feed Safety Assurance. Naast de regulier voedermiddelen kunt u bij ons ook terecht voor biologische voerders/strooisels, wij zijn hiervoor SKAL gecertificeerd. Ook zijn wij volwaardig deelnemer van SecureFeed en aangesloten bij de Hisfa. Daarmee en daarnaast voldoen wij aan de gestelde kwalificaties door de deelnemende zuivelondernemingen van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) op het gebied van certificering en productaansprakelijkheid.

Naast het waarborgen van de kwaliteit van onze producten bestaat ons team uit servicegerichte, vakbekwame en ervaren medewerkers om de kwaliteit te blijven waarborgen. Ook worden er eisen aan onze toeleverancier en transporteurs gesteld om zo bij te (blijven) dragen aan een veilige voedselketen.

Contact

Gevonden wat u zocht? Wij zijn zowel telefonisch als via de mail goed te bereiken.

U heeft niet gevonden wat u zocht of wilt graag wat meer info? Neem ook dan gerust contact met ons op en wellicht komen we samen tot een passende oplossing.

Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van fourage, meststoffen, betonproducten en/of transport? Check onze site of neem vrijblijvend contact met ons op via 0527 274800 of mail verkoop@favanderwal.nl.

Voor betrouwbaar en vakkundige advies en snelle levering bent u bij Fa. van der Wal Creil B.V. aan het juiste adres.