Certificering van Fa. van der Wal Creil B.V.

Uw product is onze zorg

Om de kwaliteit van onze veevoeders te waarborgen is Fa. van der Wal Fourage en Kunstmest Creil B.V. aangesloten bij GMP+ Feed Safety Assurance. Naast de regulier voedermiddelen kunt u bij ons ook terecht voor biologische voerders/strooisels, wij zijn hiervoor SKAL gecertificeerd. Ook zijn wij volwaardig deelnemer van SecureFeed en aangesloten bij de Hisfa. Daarmee en daarnaast voldoen wij aan de gestelde kwalificaties door de deelnemende zuivelondernemingen van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) op het gebied van certificering en productaansprakelijkheid.

Naast het waarborgen van de kwaliteit van onze producten bestaat ons team uit servicegerichte, vakbekwame en ervaren medewerkers om de kwaliteit te blijven waarborgen. Ook worden er eisen aan onze toeleverancier en transporteurs gesteld om zo bij te (blijven) dragen aan een veilige voedselketen.

Met eigen allround chauffeurs wordt 90% van onze verkochte producten door Fa. van der Wal zelf vervoerd en met zorg bij u afgeleverd.

Naast vervoer in eigen beheer verrichten wij ook vele uiteenlopende transporten voor anderen, van en naar zowel Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Naast een gedegen wagenpark zijn alle medewerkers betrokken, servicegericht, ervaren, vakbekwaam en ze beschikken over de juiste (na-)scholing en opleiding om aan de huidige kwaliteitseisen te voldoen. Tevens zijn wij GMP+ gecertificeerd, Secure Feed deelnemer en erkend leverancier voor de zuivelindustrie.

Wanneer transport uitbesteedt wordt dan worden er passende eisen gesteld aan deze transporteurs. 

Fa. van der Wal Creil B.V. is een groeiend familie bedrijf waar directe, open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staat.

logo bio

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van fourage, meststoffen, betonproducten en/of transport? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0527 274800 of mail verkoop@favanderwal.nl.

Voor flexibel, betrouwbaar en vakkundige info en producten bent u bij Fa. van der Wal Creil B.V. aan het juiste adres.